5-21 JUNE 2025

THURSDAY 5 JUNE

7pm The 2025 **Variety Gala** Her Majesty's Theatre 120 mins

FRIDAY 6 JUNE

60 mins

7pm **Tired Ass Showgirls** Space Theatre

7pm

Clare Bowditch's **Random Creative** Adventure

Banquet Room 60 mins

7.30pm **Davina** and the Vagabonds **Dunstan Playhouse** 60 mins

9.30pm **Dr Trevor Jones** - Piano Man

Quartet Bar until late 10.15pm

Victoria Falconer - The Parlour Banquet Room 90 mins

SATURDAY 7 JUNE

2pm

25 Years in Conversation Artspace 60 mins

3pm Clare Bowditch's **Random Creative** Adventure

Banquet Room 60 mins

5.30pm **Tired Ass Showgirls**

Space Theatre 60 mins

7pm Clare Bowditch's **Random Creative** Adventure **Banquet Room**

60 mins 7.30pm **Jacob Collier** Her Majesty's Theatre

120 mins 7.30pm **Davina** and the Vagabonds **Dunstan Playhouse**

60 mins 8.45pm Rizo - Home Space Theatre

75 mins

10.15pm

9.30pm **Dr Trevor Jones** - Piano Man Quartet Bar until late

Victoria Falconer - The Parlour **Banquet Room** 90 mins

SUNDAY 8 JUNE

2pm Sonya and Jules **Live in Cabaret** Banquet Room 90 mins

2pm Cabaret **Life Drawing Artspace** 60 mins

4pm Carlotta: The Party's Over Dunstan Playhouse 60 mins

5pm

Dr Trevor Jones -**Show Tunes Trevia** Artspace 90 mins

5.15pm Rizo - Home Space Theatre 75 mins 7.30pm **Jacob Collier**

Her Majesty's Theatre 120 mins 7.30pm **Michelle Brasier**

- Average Bear Dunstan Playhouse

60 mins 8.45pm Rizo - Home Space Theatre 75 mins

9.30pm **Dr Trevor Jones** - Piano Man Quartet Bar until late

FREE Event



WEEK 2

ADELAIDE 5-21 JUNE 2025

12 JUNE

THURSDAY

6pm **Mitch Tambo** Space Theatre 60 mins

6.30pm **PRIMETIME** Banquet Room 70 mins

6.30pm **Dr Trevor Jones -Show Tunes Trevia Artspace**

90 mins

60 mins

7.30pm An Evening with Vika & Linda Dunstan Playhouse

60 mins 9pm **Demi Adejuyigbe** Is Going To Do One (1) Backflip Space Theatre

9pm The Burton Brothers - 1925 **Banquet Room** 60 mins

9.30pm **Dr Trevor Jones** - Piano Man Quartet Bar until late

13 JUNE 6pm

7pm

FRIDAY

Demi Adejuyigbe Is Going To Do One (1) Backflip Space Theatre 60 mins

Unapologetically **Judith Owen** Banquet Room 60 mins 7.30pm

Bernadette Robinson – DIVAS Her Majesty's Theatre 105 mins 7.30pm An Evening with

Vika & Linda Dunstan Playhouse 60 mins 9pm **Mitch Tambo**

Space Theatre 60 mins 9.30pm **Dr Trevor Jones**

- Piano Man Quartet Bar until late 10.15pm

Gillian Cosgriff

Like A Game! Banquet Room 90 mins

- There Is Nothing

14 JUNE 2pm

SATURDAY

25 Years in Conversation Artspace 60 mins

3pm **An Evening with** Vika & Linda **Dunstan Playhouse** 60 mins

6pm Joanne Hartstone -The Smart

Girl's Guide to **Breaking Up Space Theatre** 60 mins 7pm Unapologetically

Judith Owen Banquet Room 60 mins 7.30pm **Jessica Mauboy** - The Story of Me

90 mins

7.30pm **Bobby Fox** -Mr. Entertainment **Dunstan Playhouse** 60 mins

Her Majesty's Theatre

9pm **Bullet Heart Club** - Sugar Space Theatre 70 mins

9.30pm **Dr Trevor Jones** - Piano Man **Quartet Bar** until late

Gillian Cosgriff

- There Is Nothing

10.15pm

Like A Game! **Banquet Room** 90 mins

SUNDAY 15 JUNE

1pm **LGBTIQ+ Elders**

Dance Club Artspace 90 mins 3pm Between

the Covers Banquet Room 60 mins 3.30pm

Bobby Fox -Mr. Entertainment **Dunstan Playhouse** 60 mins

6pm Joanne Hartstone - The Smart Girls' Guide to **Breaking Up** Space Theatre

60 mins 7.30pm Frankie McNair - Tabitha Booth

Banquet Room 60 mins 9pm **Bullet Heart Club** - Sugar

Space Theatre

70 mins

9.30pm **Dr Trevor Jones** - Piano Man Quartet Bar until late

WEEK 3

FREE Event



Adelaide

Festival

5-21 JUNE 2025

Centre

WEDNESDAY THURSDAY 19 JUNE 18 JUNE 6pm

60 mins 8pm La Clique Space Theatre 75 mins

Natalie Abbott

Bad Hand

Banquet Room

6pm **Natalie Abbott** Bad Hand

Banquet Room 60 mins

7pm Trio **Dunstan Playhouse** 60 mins

8pm

La Clique Space Theatre 75 mins 8.30pm Rai Thistlethwayte

- Reimagining Stevie Wonder's 'Innervisions' Banquet Room 60 mins

9.30pm **Dr Trevor Jones** - Piano Man Quartet Bar until late

La Clique Space Theatre 75 mins

6pm

FRIDAY

20 JUNE

ADELAIDE

7pm Michelle Brasier's **Comedians On Stage Auditioning** for Musicals

Banquet Room 60 mins 7.30pm **David Campbell -**Good Lovin' & More Her Majesty's Theatre

90 mins

9pm La Clique Space Theatre 75 mins 9.30pm

Quartet Bar until late 10.15pm 25th Birthday Party Banquet Room

90 mins

Dr Trevor Jones - Piano Man

2pm 25 Years in Conversation Artspace

SATURDAY

21 JUNE

60 mins 2pm **Class of Cabaret**

Dunstan Playhouse 70 mins 5pm **Class of Cabaret Dunstan Playhouse**

70 mins 6pm La Clique Space Theatre 75 mins

7pm Michelle Brasier's Comedians On **Stage Auditioning** for Musicals Banquet Room 60 mins

7.30 pm Reuben Kaye enGORGEd XXL Her Majesty's Theatre 90 mins

8pm

Festival Statesmen Chorus - A Cappella **Time Warp** Dunstan Playhouse 60 mins

9pm La Clique Space Theatre 75 mins

- Piano Man Quartet Bar until late 10.15pm

Dr Trevor Jones

25th Birthday Party **Banquet Room** 90 mins

Adelaide Festival

Centre

9.30pm

FREE Event